sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Tantta 3: Uusi hiustyyli!


Tantta on käynyt kampaajalla ja saanut uuden hiustyylin. Siinä samalla kampaajantuolissa istuessa Tantta on ahkeroinut ranskanopinnoissa. 
Tulkaapa taas mukaan tanttailemaan, niin olette mukana tämän kortin arvonnassa. Tämä haaste on voimassa syyskuun loppuun.

Tantta 3:ssa mukana:

1. Anemone 

----
Tantta-2 arvonnasta.

Tantta-2 haasteeseen tuli vain kaksi vastausta, pistin kuitenkin nimet lapuille ja laput rasiaan, hieman ravistelua ja nostin voittolapun, jossa luki Funchis. Tanttakortti numero 2 lähtee siis Funchikselle, jahkahan tästä ehätän postittamaan. Kiitokset mukanaolijoille ja tervetuloa uuden tanttahaasteen pariin.

2 kommenttia:

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.