lauantai 14. syyskuuta 2013

Tantta 2 - syystuulia!

Heipä hei! Syksyn tuulet puhaltelevat ja kirpeät säät saavat kukat ja kasvikunnan kukoistamaan aivan uusissa väreissä. Säiden ja ilmojen, tuulien ja tunteiden viedessä on Tanttakin lähtenyt ostoksille ja saanut uutta väriä ylleen.

Tule mukaan Tantta-haasteeseen ja olet mukana tämän kortin arvonnassa. Haaste on voimassa 15. syyskuuta 2013 saakka.

Arpanumerot. 1.   Anemone   2.  Funchis


----
ARVONTA 1.

Arvonta suoritettiin siten, että numerot (1-5) kirjoitettiin lapuille, laput rullattiin ja pistettiin Maatuskaan. Ravisteltiin. Onnettarena toimi veljenvaimo, joka poimi voittajaksi numeron kolme (3) eli Hanna-Helena. Onnitteluni ja kiitokset kaikille mukana olleille. Postitan kortin kunhan ehätän.
4 kommenttia:

  1. Maatuska, onnettareni! Siispä on kiva kortti tulossa postitse, hauskaa! Kiitos Aino näistä kaikista järjestämistäsi haasteista, visoista ja kilpailuista - ja hyvää syksyn tuloa!

    VastaaPoista
  2. Ai onkos tämä nyt eri tanttahaaste kuin se edellinen ? No, tässäpä on multa vielä yksi tantta, olipa haaste uusi tai vanha. Ollut kesästä asti odottamassa kaapista tuloaan, heh. Kovin yksinkertainen on korttini, olkoon.

    VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.