sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Neljäkymmentäviisi!


Yykaakoo4 ja luku neljäkymmentäviisi. En jaksanut etsiä enempää ja otin kuvan siitä, missä numerot ainakin löytyy - tv:n kaukosäätimestä. Kuvaa on hieman käsitelty, eli lisäsin tummuutta ja kontrastia ja hieman terävöitin. Kamera oli milteinsä napikassa kiinni, oli pienoinen ihme, että sain näinkin selkeän kuvan otettua, tosin yrityksiä oli useampi ennen kuin sain edes tyydyttävän kuvan aikaiseksi.

5 kommenttia:

 1. Vähän kauempaa ja rajaus olisi toiminut ehkä terävämmin. Minulla ainakin on pokkarin kanssa vaikeuksia saada terävä kuva ihan läheltä. Se on kameran "ongelma" koska lähin kuvausetäisyys on senteissä. :) Minäkin otin "vahingossa" nelivitosen näppäimistöltä, kun asettelin kortteja ja postimerkkejä sen eteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauempaa olisi kyllä saanut terävämmän, mutta halusin rajata muut numerot pois jo kuvausvaiheessa. :)

   Poista
 2. Miksi mennä merta edemmäs kalaan? No, joskus olisi itsellekin hyvä onkia vaan laiturilta ;)

  VastaaPoista
 3. Siinähän se on sormin näpyteltävänä

  VastaaPoista
 4. Kas siinähän se. Seuraavaksi 56!

  VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.