sunnuntai 1. syyskuuta 2013

TANTTA-HAASTE! Haaste 1.Tant - täti, tarkoittaa ihmistä, joka on täti. Hän voi olla jonkun lapsen täti tai muuten vaan täti, eli nainen, Vaikka sana tantta onkin hieman negatiivissävytteinen sana, niin tämän haasteen tarkoitus on antaa kaikista tantoista erittäin myönteinen kuva, sellainen humoristinen, leikkisä kuva.

Tantta-haasteessa tehdään ATC-kortteja, joissa pitää olla vähintää yksi tantta ja sitten jotain muuta lisänä. Jokainen haasteeseen vastannut on mukana oman tantta-korttini arvonnassa.

Tervetuloa mukaan tanttailemaan.

edit: mukaan saa tulla digikortillakin ja valokuvallakin, kunhan siinä siis on jonkinlainen tantta näkyvissä.
----
ENSIMMÄINEN TANTTAHAASTE TULEE TÄSSÄ!


Tantta-1


Tule mukaan tanttailemaan, ja tee oma TANTTA-korttisi, julkaise se blogissasi ja jätä suoralinkki työhösi tämän postauksen kommenttiboksiin, niin olet mukana tämän tekemäni  TANTTA-kortin arvonnassa. Tämä haaste on voimassa tämän kuun loppuun, eli 31.8.2012.

7 kommenttia:

 1. Täältä sitä vaan mukaan tanttaillaan, mielessäin että näitä polkuja tallaan mä..... Ja lisää tanttaväkeä on tulossa, laittelen näkyviin ainakin viikottain, jollei tuo sade jatku, niin että tulee tehtyä oikein tanttajoukkue.

  VastaaPoista
 2. Minulla on kaksi tanttaa, ei kai haittaa?

  VastaaPoista
 3. Uusi Tantta ukkonsa kera eli Vakka ja Kansi on ilmestynyt blogiini.

  VastaaPoista
 4. Tantta kävi ostosmatkalla ja nyt hän tässä lepuuttelee jalkojaan.

  VastaaPoista
 5. Osallistun tanttahaasteeseen, nuoruuttaan muistelee.

  VastaaPoista
 6. Linkitän kortin nyt joka tapauksessa tähän, vaikka osallistumisaika päättyikin jo eilen.
  Jos seuraavaan haasteeseen sitten jo ihan ajallaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! Uusi Tantta-haaste on tulossa ihan juur' sillään.

   Poista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.