lauantai 14. syyskuuta 2013

Petroolia!Värikollaasissa aiheena petrooli. Tällaisen kollaasin sain väreistä sekoitettua. Nuo ruskean sävyt ovat vaikeita, minä en millään löytänyt tuollaista savunsekaista ruskeaa, ja sininenkin mietityttää, mutta kunhan nyt on sinnepäin, pääasia, että sai taas leikkiä väreillä ja kuvia käännellä, kokeilla tekniikoita. Yleensä  olen laittanut nämä värikollaasit tuonne vuodatuksen puolelle, nyt kuitenkin epähuomiossa aloin postata täällä bloggerissa, enkä nyt viitsi enää vaihtaa vuodatuksen puolelle, kun silloin täytyisi hostata tuo kuva jonnekin muualle, joten menköön nyt tämän kerran tätä kautta.


1 kommentti:

  1. Katosjile ei haittaa, miltä sivulta löyty, kunhan löyty. Ja kivaahan näitä on väsätä.Kuvastasi tulee mieleen öljyyn tarraunut sorsa ja sen pelastutyöt. Kivasti kokosit!

    VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.