torstai 7. helmikuuta 2013

Satusiveltimellä!1. Tein ympyröitä valkoisella liidulla valkoiselle paperille, no, siitä otettu kuva olisi tietysti puhdasta valkoista ilman käsittelyä, joten tässä tulos vesiväritteyn jälkeen. 


2. Tein vielä värillisiä ympyröitä. Tässä kuvasarjaa liitu ja vesivärivaikutelmista.

Satusivellin, maalaus 1.

16 kommenttia:

 1. Hyvin on liitu pyörinyt ja vesiväri tuonut viivat esiin. Viimeinen on tosi hienosti kuvattu ja tehty. Ympyrät tulevat kuvassa kolmiulotteisesti ulos paperista. Jännä efekti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, yritin etsiä hyvää kuvakulmaa, kun ei oikein innostanut "lattea paperi".

   Poista
  2. Piti vielä lisätä, että ONNEA uudelle blogillesi. Jäätkö tänne, vai onko tämä väliaikaista, kunnes vuodatus alkaa toimia.

   Poista
  3. Kyllä minä aion jatkaa vuodatuksessa, kunhan saisin siitä edes jotakuinkin kotoisan. Katson sitten, mihin bloggaukseen tämä jää ...

   Poista
 2. Ensimmäinen on kuin kesäinen poutapäivä. Oikein sopiva sinitaivas blogiisi. Minäkin tykkään alemmista ja myös niiden kuvaustavasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sinivalkoinen sopisi ehkä tosiaankin sivupohjakuvaksi, täytyisikin kokeilla....

   Poista
 3. Ompa herkkää sinivalkoista, pyöreää ja kiehkuraa. Moniväriset ovat piristäviä. Hienoja kaikki.

  VastaaPoista
 4. Hienot kuvat. Tuossa ensimmäisessä väri hylkii liitua niin kuin olisin omissakin töissäni toivonut.

  VastaaPoista
 5. Yritin jättää kihivakseen kommenttia, mutta wp ei anna kommentoida, enkä tiedä, tuliko toinen perille. Blogissani on kuitenkin vastaus haasteeseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuodatuksen kommentoinnissa on jotain pientä hikkaa, se näyttää nollaa, vaikka komentteja sitten onkin, kun klikkaa kyseisen postauksen otsaketta.

   Poista
 6. Merelliset fiilikset tulee ensimmäisestä kauniista pyörityksestäsi.
  Toinen iloittelee moni puolisesti värein.

  VastaaPoista
 7. Hienoja kuvia! Kaunista väripintaa kaikissa.

  VastaaPoista
 8. Ilmava ja kupliva on ensimmäinen työsi. Loputuloksessa on raikkat maut jo mukana, ihan nenässä kutittaa jaffat sun muut. Onnistunut vallan mainiosti!

  VastaaPoista
 9. Kauniita ympyröitä, iloista värien leikkiä!

  VastaaPoista
 10. Hieno ote on ollut sinun liiduissa ja siveltimessä. Hauska katsella näitä, kun niin kivat aikaansaannokset kaikilla :)

  Sun blogi näyttää jo ihan hyvälle ja järjestyskin jo kondiksessa.

  VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.