torstai 21. helmikuuta 2013

Lemmikinkukkia maljakossa!
Satusivellin haaste numero 8 innosti piirtelemään lempikukkia maljakkoon ja värittelemään niitä sitten vesivärein. Minun lempikukkiani on pienet, hennot lemmikikukat, jotka keväisin levittelevät helmojaan ojanpientarilla.


10 kommenttia:

 1. Voi kun ihana! Oikealla ylhäällä on pehmeitä, utuisia lemmikkejä, se on hieno kohta. Vasemmalla ylhäällä on vihreä, hieno, taiteellinen kohta. Se on upea, kannattaa klikata suureksi.
  Hienot heijastukset ja varjot. Lasi paljastaa oksia kivasti. Ainoa, mihin nyt silmä osuu opettavaisessa mielessä on lasin pohja. Se kallistuu nyt niin, ettei maljakko taida pysyä pöydällä.
  Peitäpäs kädelläsi kuvan alaosa, kun katsot työtä. Tästä saat upean taulun, kun leikkaat alaosan pois. Tämä on vain ehdotus ja työ on tosiaan ihastuttava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu. Tuli vain niin vapaalla kädellä ja nopeasti piirrettyä. Saapi olla, mikä on, kyllä se pystyssä pysyy sen, minkä tarvitsee. :)

   Poista
 2. Ihanat lemmikit! Kaunis ja herkkä työ.

  VastaaPoista
 3. Tiesin kyllä, että olet taiteilija. Tässä se taas nähdään! :) Tykkään tosi paljon tästä kesäisestä asetelmastasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pidän kyllä tämän värimaailmasta ja hentoudesta, mutta asetelmaan ja muotoihin en niinkään, ei kun harjoittelemaan lisää...

   Poista
 4. Ihania lemmikkejä. Minäkin pidän niistä ja annan niiden kasvaa valtoimenaan pihallani.

  VastaaPoista
 5. Täällä onkin lemmikkejä, kauniin kimpun oletkin taiteillut maljakkoon.

  VastaaPoista
 6. Herkän heleä kaunis asetelma.
  Värit vie kesän kepeään värien maailmaan.

  VastaaPoista
 7. Oi, tämä on upea! Juuri sellaista herkkää vesivärijälkeä jonka itsekin haluaisin osata.

  VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.