sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Alla tähtitaivaan!

Kotilaiskan helmikuinen roskahaaste jatkaa runojen kanssa ja tällä kertaa hän oli antanut käytettäväksi Aaro Hellaakosken runon, jota tuli käyttää kortinteossa. Minä käytin myös annettua kuvaa, runosta otin vain otteen ja senkin vähän muokattuna.  Kortinteossa piti olla kaksi kappaletta jotakin, tässä kortissa on kaksi kappaletta metsäneläimiä: kettu ja susi.

Vähän otti voimille tämä kortinteko flunssaisena, vaan sain kun sainkin aikaiseksi.

9 kommenttia:

 1. Voi että, eipä ole tullut mieleen käyttää sitä Kotilaiskan kuvaa, hyvä idea. Nuo veikkoset ovatkin taas olleet kuuma puheenaihe, ovatko pahiksia vai siedetäänkö heitä, voi sentään ! Luen just kirjaa nimeltä "Suden lupaus". Aika vekkuli kirja, satu menneiltä ajoilta. Korttisi on kiva. Tsemppiä taudin lannistamiseen.

  VastaaPoista
 2. Mahtavan upee kortti ja kiva kun keksit käyttää kuvaakin, nuo eläimet ovat kiva keksintö myös.Kiitos osallistumisesta ja onnea arvontaan!Niin ja pikaisiin paranemisiin.

  VastaaPoista
 3. Hieno kortti! Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 4. Mukavasti ideoitu kortti!
  Toivottavasti flunssa on jo voiton puolella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hieman on jo parempi olo, eiköhän se tästä pikku hiljaa ala hellittää. :)

   Poista
 5. Kuule, kommentoin tänne, kun vuodatus ei pelitä - minulla ainakaan. Esim. nyt olit laittanut sinne mo-mo-moottori- postauksen, mutta minulla näkyy aina vain se ruiskukka vai päivänkakkarako siellä oli, eli 20.1. muistaakseni laitettu. Ja olikohan sulla eilenkin jokin uusi postaus, jota en näe. Mullako vain takkuaa, vai ? Ilmeisesti sinä itse ne näet, kun lisätäkin kerran voit ?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistä. Täytyy vain odotella. Taidan laittaa taas viestiä ylläpidolle tästä aiheesta.

   Poista
 6. Heips taas. Nyt olen kotikoneella. Sain sen mo-mo -postauksesi tällä auki, ehkä päivällä oli sitten vain netti niin hidas tai häiriössä. Mutta kun yritin laittaa sinne kommentin, jota olit pyytänyt, se halusi ehdottomasti tietää mun sähköpostiosoitteeni. Kun laitoin vain aa@aa.fi, ei kelvannut. Joten kommentointi nyt sitten jäi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! MInä olin määritellyt sen asetuksen niin, että kommentointi vaatii sähköpostiosoitteen, mutta vaihdoin sen nyt, että ei vaadita, täytyy katsoa, miten olisi asetukset parhaimmin.

   Poista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.