lauantai 10. elokuuta 2013

Nappileikki!


Yykaakoo4 etsii ja kuvaa numeroita. Tällä kertaa kohteena luku kaksikymmentäneljä. Minä ostin taannoin kirpputorilta ison kasan nappeja, jotka täytyi lajitella ja lisätä uudenlaiset kokoelmaansa (osin vielä kesken). Tein sitten kahdestakymmenestäneljästä sinisestä napista tämän installaation. Valo luo kivan varjon.Vasta nyt tajusin, että vähemmilläkin napeilla olisin selvinnyt, ei vaan äly välähtänyt.

7 kommenttia:

 1. Olisi napin tarvetta ollut juuri tänä aamuna, kun isäntä sanoi, että housuista oli pudonnut sellainen. Tuosta olisin voinut yhden "lainata", kun olisin aiemmin tänne eksynyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! Kyllä näitä riittää jaettavaksikin.

   Poista
 2. Näin upeaa tunnelmaa voi loihtia napeilla ja valolla! Jännä sommitelma.

  VastaaPoista
 3. Hyvä löytö kirppikseltä! Ja napit on inspiroivia :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaiset napit! Pitäisiköhän taas räjäyttää oma nappiarkisto ja vain makroilla, ettei mene makoiluksi :D

  VastaaPoista
 5. Vaatetusta ajatellaan näin syksyn lähestyessä.

  VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.