tiistai 20. elokuuta 2013

Destiny of Miss Boley!

Oh, I'm late. Collage Obsession had a theme Kings and Queens, but now it is other theme: purple. I don't know, perhaps in this image is little bit purple also. Anyway, with this digi work I will take part in Collage Obsession.

No niin, näinhän tässä taas kävi, että olen myöhässä. Collage Obsessionilla oli teema Kuninkaita ja kuningattaria, mutta nyt se on kerennyt vaihtua purppuraan. Ehkä tästä työstä löytyy pikkuriikkisen myös purppuraa. Joka tapauksessa tällä työllä mukana haasteessa.

7 kommenttia:

 1. HIENO KORTTI,OIKEIN KUNINKAALINEN JA TOKI MYÖS PURPPURAA PILKOTTAA.

  VastaaPoista
 2. Pilkottaa siellä tekstissä purppuraa... Juu teemat vaihtuu nopeasti. Saa olla tarkkana että ehtii mukaan. Kaunis työ :-)

  VastaaPoista
 3. A beautiful collage...well done.

  VastaaPoista
 4. I'm glad you posted this to Collage Obsession - I wouldn't have found your art otherwise, I don't think. Enjoying all of your blog!

  VastaaPoista
 5. No purple but beautiful Aino! :)

  VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.