lauantai 6. huhtikuuta 2013

Tuulta tavoittelemassa!Satusivellin antoi uuden mielenkiintoisen haasteen, tee tuulentavoittelija. Minun tuulentavoittelijanii oli ihan yksinkertainen kokeiluversio, pienikin, enkä saanut sitä edes mihinkään ripustettua, joten pidin teosta toisessa kädesä ja toisella kädellä yritin napsia kuvia. Tuloksen näet tässä kollaasina.

Tuulessa kieppuvia värikkäitä nauhoja on kyllä kiva katsella, ja jos olisi oma pihamaa, johon tällaisen voisi tehdä, niin tätä voisi kokeilla vaikka ohuen ohuilla sifonkihuiveilla.

Pikkuhiljaa alkaa kevään tuulet olla lämpimämpiä, antaa niiden puhallella pois talven pölyt ja raikastaa mieltä ja oloa.

Hyviä, aurinkoisia kevätpäiviä sinulle!

8 kommenttia:

 1. Olemme liikkuneet paljolti samoilla linjoilla, sinulla sentään oikea tuuli pyöritti nauhoja..

  VastaaPoista
 2. Tuo liikuteltava keppi olisikin ollut hyvä kikka kiinnitykseen, olisi voinutlähteä etsimään sopivampaa kuvauspaikkaa. Värikästä leijuntaa lumisessa ympäristössä, kyllä piristää.

  VastaaPoista
 3. Hyvin onnistuivat tuulentanssit sinullakin. Minun tuuli ei tahtonut suostua puhaltelemaan lainkaan, mutta lopulta hiukan :)

  VastaaPoista
 4. Sinulla on vakaa käsi, kun olet saanut sekä pidettyä että kuvattua. Kaunis tuo, missä taivas on taustalla. Muutkin hienoja ja tuuli on selvästi tykännyt niistä :-)

  VastaaPoista
 5. Iloisesti ja värikkäästi tanssivat nauhasi tuulessa!

  VastaaPoista
 6. Lennokasta kaunista tanssia.
  Tuuli on osunut kohdalle.

  VastaaPoista
 7. Sinullakin on oikea tuuli antanut tahdin suikaleillesi.
  Kauniit.

  VastaaPoista
 8. Kivat revityt tavoittelijasi ovat olleet joskus ihan myrskyssäkin, nyt ei haittaa vaikka vähän huilaisivatkin!

  VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.