torstai 11. huhtikuuta 2013

Kävelyllä keväisessä puistossa!

 photo P1070737_zps7c6f1125.jpg


Leilan haasteena oli  muoti , muijat ja mittanauha. Minä tein aukeaman Artsuun, eli tuunauskirjaani. 

6 kommenttia:

 1. Tiedätkös Aino...tämä sinun altsusivusi on hienoimpia näkemiäni aukeamia!!Tässä kaikki on kohdillaan, värit, kuvat ja sommittelu. UPEA!!!
  Kiitos Aino osallistumisesta haasteeseeni ja onnea arvontaan.

  VastaaPoista
 2. Todella upea sivu.kaikki on kohdallaan ja niin ihansti suunniteltu.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat sivut altsukirjaasi, täydelliset :)

  VastaaPoista
 4. Kertakaikkisen upee Altsun aukeama, oletkos itse maalannut/piirtänyt taustan, tää on taas niitä töitä joita haluis hypistellä tai ainakin käheltä tutkii, ihana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa taustassa on käytetty kangasta, jota on väritetty, eli kyllä, olen itse vähän summittaisesti piirrellyt puistomaisuutta. Kankaiden ja pitsien lisänä kiiltokuvia, muotikuvat saatu joskus Funchikselta, kiitokset vaan.

   Poista
 5. Onnea Aino!! Voitit haasteeni palkinnon. Ensi viikolla lähetän voittosi.
  Hyvää Vapun jatkoa ja kevätaurinkoa myös.

  VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.