keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Nuken kuppi!Kirjaimet lopussa PI ja tässä minun vastaus haasteeseen. Tämän pienen nukenastiaston kahvikupin löysin kirpparilta. Pieniä asetteja on neljä kappaletta, mutta ehjiä kuppipareja vain tämä yksi. Olen yrittänyt etsiä valismistajaa, mutta kun ei ole leimoja pohjassa, niin vaikeata on. Posliinia tää kuitenkin on.

5 kommenttia:

 1. kahvia nukellekin - tai nuken kanssa leikkijälle

  VastaaPoista
 2. Ei ole nukkienkaan suut tuohesta!

  VastaaPoista
 3. Meilläkin on tallessa pikkuinen posliininen astiasto, mutta ei valmistajasta ole tietoa edes alkuperäisessä pakkauksessa. Ehkä Itä-Saksasta. Kyllä ennen tehtiin kauniita kuppeja leikkeihinkin!

  VastaaPoista
 4. Soma pikkuinen kuppi. Eivät nuo aikoinaan paljon leikkimistä kestäneet.

  VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.