perjantai 17. helmikuuta 2017

Some faces more - Muutamia kasvokuvia lisää!


February faces 5/29


February faces 6/29


February faces 7/29

It isn't easy to me draw or paint faces, but I try. Here are newest practising.Will see, if I do any more in this month.

Ei ole helpoimmasta päästä tämä kasvojen muovaaminen kynällä ja väreillä sen paremmin kuin muillakaan keinoin. Mutta minä yritän - katsotaan vieläkö jaksan väkertää näiden harjoitusten lisäksi jotain tässä kuussa.

29 faces challenge

6 kommenttia:

 1. Kasvot ovat minullekin vaikeita. Olen ikäni piirtänyt ja maalannut kaikkea muuta kuin kasvoja. Jotenkin kiinnostus on herännyt vasta nyt näiden haasteiden mukana. Yritetään niin opitaan.

  Olet löytänyt hienosti erilaisia tyyppejä, se on tärkeää. Ensimmäisellä on tosi herkkä ja kaunis iho, tykkään siitä muutenkin. Se on valoisa ja tausta on hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itsekin ihastunut tuohon ensimmäiseen. Minä harvoin saan onnistumaan miehisiä piirteitä, mutta tämä on onnistunut mukavasti, vaikka nyt itse sanonkin.

   Poista
 2. Erilaisia ilmeitä olet näihin saanut mukavasti, kivan näköinen kolmikko. Kannattaa jatkaa, harjoitus tekee mestarin, niinhän sanotaan. Olen itse huomannut, että mitä enemmän piirtää, sitä helpompaa on saada aikaan kuva, mikä mielessä on.

  VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.