lauantai 4. helmikuuta 2017

Rose of the prairie - Preerian ruusu!


February Face 1/29

I try, but never know about managing. This work I start with water colours, continued with pastels, wash and try again and wash again.  I think already to e through away, but the end I used  bag of roseberry tea and  - and what a huge shade. Anyway, this is not very great art but I like it after all. 

Helmikuun 29 kasvoa on haaste, johon ajattelin yrittää osallistua. Tässä ensimmäinen työ, jota aloin tehdä vesiväreillä, jatkoin pastelliliiduilla, pesin pois ja yritin uudelleen pestäkseni uudelleen. Ei tästä tule mitään, ajattelin ja meinasin jo heittää koko työn roskiin, kun sain päähäni kokeilla  ruusunmarjateetä. Käytetystä teepussista irtosi vielä mukavasti väriä, jota tuputtelin työhön enemmän ja vähemmän loogisesti ja kas - kylläpä tulikin upea sävy. Ei tästä yhtään hullumpi tullut,  vaikka ei suurta taidetta olekaan. 
29 faces challenge

4 kommenttia:

 1. Piti tulla katsomaan tätäkin, kaunis tyttö ilmestyi työhösi. Ruusunmarjateetä, mielenkintoista!

  VastaaPoista
 2. Kuka tässä suurta taidetta kaipaa, vaan hauskaa tekemistä. On kiva käydä katsomassa toisten töitä. Tämä on minusta sitä paitsi tosi hieno.

  VastaaPoista
 3. Katsoin kasvosi läpi, hauskaa helmikuuta sinulle!
  Itseltä jää tällä kertaa kasvohaaste väliin, monta kertaa olen osallistunut, mutta nyt on mielessä enempi kirjoittaminen.

  VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.