sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Vuodenajat!

Funchal haastoi pistämään vanhat kalenterit palasiksi ja kokoamaan ne korteiksi. Minä tein tämän vuodenajat-ikkunan. Kevät, kesä, syksy talvi, toinen toistaan seuraa. Käytin näihin Wycliffe-kalenterin ja lisäksi muun muassa servettiä.

ATC-harrastus jatkuu Vuodatuksen puolella, mutta täälläkin aina silloin tällöin jotain pistän esille - hieman tilanteen mukaan. 

Hyvää Vuotta 2017!

2 kommenttia:

  1. Hienoa, että osallistut. Vielä on hyvin aikaa silputa se toinenkin kalenterisi. Kyllä tuo kesäkortti on niin herkullisen näköinen. Seuraan kyllä sun Vuodatus-blogiasikin. Hyvää vuodenjatkoa Sinulle !

    VastaaPoista
  2. Herkullinen Kesä kortti kauniita kaikki

    VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.