tiistai 3. tammikuuta 2017

OSANOTTOAIKA UMPEUTUNUT! Arvotaan askartelijan yllätyspaketti!


Valitettavan muistihäiriön vuoksi, oli arvontaan pujahtanut yksi ylimääräinen henkilö, joka ei kuulunut tämän arvonnan piiriin, vaan oli ollut aimmin osallisena toisessa arvonnassani. Olen nyt tarkistanut nimet ja viestit, ja uusi arvonta toimitettu kaikkien taiteen sääntöjen mukaan. Nimet lapuille, laput maatuskaan, sekoitus ja poiminta. 
Voittolapussa lukee Susanna!
Onnitteluni ja pahoittelut häiriöstä.
Askartelijan yllätyspaketti sisältää monenlaista askartelumateriaalia leikekuvista taustapapereihin ja tilpehööreihin. Kiinnostaako aloittaa uusi harrastus, oletko miettinyt korttien tekoa, tässä hyvä aloituspaketti  aloittelijalle tai mukava lisä alaa pitemmälle harrastaneelle. 

Jos haluat olla mukana arvonnassa, jätä kommentti nimellä ja toimivalla  sähköpostiosoitteella tai lähetä viesti otsikolla ARVONTA vasemmasta sivupalkista löytyvällä yhteydenottolomakkeella

HUOM! Nimettömänä tai ilman toimivaa osoitetta/linkkiä, josta sinut tavoittaa, et ole  mukana arvonnassa. Arvonnan päättymisestä ilmoitetaan, joten siihen asti voi tulla mukaan!

Arpajärjestys:


Susanna
Anemone
Nata
Seija K (tullut sähköpostiin)
Maarit K.

4 kommenttia:

 1. Rakastan askartelua joten tuollainen paketti kyllä kelpaisi:)
  susannaposti88@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Minäkin voisin koettaa onneani :)
  Mukavia joulun välipäiviä sinulle !

  VastaaPoista
 3. Ihanaa ylläriä luvassa ... mukaan arvontaan :)
  maarit.kuuttinen@gmail.com

  VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.