keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Maaliskuussa visoidaan tunteita - osa 3!4/6 Pelko/Arkuus

Ei tullut vihaista tästäkään hahmosta, tuli pelokas ja hieman arka. Kenties minä en pysty samaistumaan vihantunteisiin - mene ja tiedä!

9 kommenttia:

 1. Taas taitava ilme. Tosi hellyttävä kaveri, selvästi arka ja peloissaan.

  VastaaPoista
 2. Tuli tuosta pelosta mieleen esim. koirat. Nehän haukkuvat ihmisten mielestä vihaisesti, kun ovat peloissaan. Läheisiä tunteita, pelko ja arkuus voivat tuntua vihaisuudelta, jopa ylpeydeltä ihmisten kohdalla.
  Ilmeikkät kasvot jälleen kerran.

  VastaaPoista
 3. Nyt häntä kyllä pelottaa. Uskaltaako? Ehkä vähän hämmastystäkin joukossa.

  VastaaPoista
 4. Pelko näkyy.Kyllä miehetkin pelkäävät..ja myös itkevät.

  VastaaPoista
 5. Saattaa näyttää pelokkaalta ja aralta, ehkä on vain hetkellisesti yllätetty. Tuollainen pelko voi muuttua hetkessä vihaiseksi.

  VastaaPoista
 6. Pelko/arkuus onkin vaikea tunne käsitellä..Joskus ihmiset tulkisevat sen jopa väärin.Kuvittelevat, että ihminen on ylpeä jopa, kun onkin vain arka!

  VastaaPoista
 7. Hienosti kuvattuja tunteita. Ilo ja suru ilmentyvät kasvoistasi selkeästi.
  Hämmennys myös. Pelko ja arkuus saavat miehen silmät säikyn näköisiksi, kulmatkin koholla. Pelko ja arkuus ovat epämiellyttäviä tuntea, mutta tulevat joskus kaikille meille. Niillekin, jotka toisin väittävät :-)

  VastaaPoista
 8. Ilmeikkäitä kasvoja, miten saatkin noin tunteet esiin!

  VastaaPoista
 9. Todella hienosti olet tunteita saanut kasvoihin. Aiemmatkin ovat niin hyviä tunteineen.

  VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.