lauantai 9. heinäkuuta 2016

Taide vei ja toi!Terveisiä Vilppulasta Evankelistakodilta, jossa olin viiden päivän akvarellimaalauskurssilla. Ihanaa oli. Sai astua valmiiseen ruokapöytään ja nauttia olostaan ja väreistä. Tosin niiden värien kanssa oli välillä aika taistelua. Kaksi kolme ensimmäisistä töistä rutistin "batiikiksi" (ei tästä mitään tule). Ei nekään työt kuitenkaan hukkaan mene. Teen niistä ATC-korttipohjia. Niihin en ovat onnenomiaan. Tämä työ tässä postauksessa näytti ensi alkuun ihan torsolta, mutta tässä valokuvattuna se näyttää ihan siedettävältä kokeilutyöksi.

4 kommenttia:

  1. Hyvältä tuo näyttää, ei vain pelkästään siedettävältä. Kaunis on. Kuvailin vähän sitä metsämaja-kirjaa blogini kommenteissa.

    VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.