lauantai 5. maaliskuuta 2016

Kuka piirsi?Tässä taannoin kauppareissulla katselin lumikinoksia ja mitä näinkään eräässä penkassa - ihanhan sieltä katseli joku sirkeäsilmäinen kaveri mustassa parrassa. Pakko oli kuva ottaa näkymästä. Alkuperäiskuva (mustavalkoinen) on kyllä todella osuva eikä sitä olisi tarvinnut ihmeemmin muokata, tein siitä kuitenkin oman versioni (punasävyinen). 

Katseletko sinä koskaan ympärillesi satusilmin? Luonto osaa todella yllättää, vai onko kaiken takana sittenkin joku huumorintajuinen henkilö, joka tahtoo ilahduttaa maan kulkijoita?!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.