lauantai 19. lokakuuta 2013

Kaksikymmentäyksi!


Kaksikymmentäyksi eli Tiu on haasteena tällä kertaa yykaakoo4 -haasteessa. Minä en kuitenkaan löytänyt tarpeeksi kananmunia kuvattavaksi, joten täytyi miettiä muuta. Maitopurkin kyljestä se sitten lopulta löytyi - arkinen juttu.

EDIT: Olin hieman epävarma tuon tiu-määritteen kanssa, ja niinhän siinä kävi, että hakoteille jouduin. Tiu on siis kaksikymmentä, pääasia kuitenkin, että oikea luku löytyi.

6 kommenttia:

 1. Tiu munia ei olisi tähän riittänyt, sillä tiu = 20 kpl munia, joskus myös kaloja

  VastaaPoista
 2. Hyvä arkinen oivallus tuo maitopurkki anyway :)

  VastaaPoista
 3. Se on tarkkaa hommaa! Kellosta pitää katsoa, milloin maito vanhenee :)

  VastaaPoista
 4. Tosi sopivan kuvan keksit Sinitaivas-sivullesi, lippukin mukana. Hieno juttu. En ole käynyt haastetta katsomassa joten ihmettelin että mikä tiu, mutta sehän taitaa tulla ruotsinkielen tjugo-sanasta = 20

  VastaaPoista
 5. Näitä numeroita tulee katsottua päivittäin :-)
  Ihana arkinen oivallus!

  VastaaPoista
 6. Tiu on tosiaan 20, mutta miksi pelissä nimeltä Ventti yritetään päästä 21:een :)

  VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.