torstai 16. toukokuuta 2013

Ensimmäinen arvoitus!

Heipä hei! Minulla oli aikaisemmin arvoitus-blogi Vuodatuksessa, mutta sattuneista syistä pistin sen bittiavaruuteen. Minulta on kuitenkin toivottu arvoitusten jatkamista. Mietittyäni ja pohdittuani asiaa, päätin nyt sitten alkaa uudelleen arvuuttelemaan ja tällä kertaa täällä Sinitaivaan varjoblogissa. 

Ensimmäinen arvoitus jälkeen uudistuksen tulee tässä:


Väkevämpi vettä, 
suurempi sutta,
vaikk' ei ole ruumista ensinkään.
Mikä se on?


Ja siitä sitten arvailemaan?

Kaikkien tämän kuun viimeiseen päivään mennessä asiaa arvuutelleiden -  meni arvaus syteen tai saveen - kesken arvon tämän vanhan suomalaisen elokuvalehden.


4 kommenttia:

 1. Heitän sekaan arvauksen: ukkonen.

  VastaaPoista
 2. Onpa mukava että näitä vanhan kansan arvoituksia jälleen voi ruveta pohtimaan, kiitos Aino!

  Tätä ensimmäistä pitää tuumia.. Vettä väkevämpi, no vaikka myrsky joka piiskaa aaltoja. Suurempi kuin susi - tähänkin ehdotan myrskyä joka ulvoo nurkissa ja puiden latvoissa. Mutta noista elokuvista en tiedä tämänkään vertaa, joten panehan pois minun arpalippuni nin ettei mahdollinen voitto mene ihan hukkaan ;) Mukavaahan on arvuutella ilman palkintoakin! Toivottavasti tavataan jatkossa näissä merkeissä. Hyvää pyhää!

  VastaaPoista
 3. Vaikee on, vastaan ilma, happi, henki

  VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.