lauantai 9. kesäkuuta 2018

Olisiko kenelläkään tarvetta puislle palapelinpaloille?


Olisiko kenelläkään tarvetta puisille palapelinpaloille? Nämä saisi ilmaiseksi, jos joku haluaa. Palapeleistä ei tule ehjiä koottaessa, mutta palasia voisi käyttää artelumateriaalina, jos kenellä on siihen luovuutta. Itse tekisin, jos olisi välineitä näistä esim. kaulakoruja, mutta jotta saisin näihin reiät, täytyisi pyytää velipoika apuun ja se on liian työlääksi käyvää hommaa. Joten, jos ketä kiinnostaa, niin huikkaahan kommenttia, muutoin nämä menevät kaatopaikalle.

EDIT: Palasten pituus on 5 - 5.5 cm riippuen palasen muodosta.

2 kommenttia:

  1. Hei,
    askarteluystävä vinkkasi blogiisi. Kaikenlaisen näpertelijä olen ja siksi kävinkin kyselemään, että minkäkokoisia palat ovat? Jos pieniä alle 4cm, niin ilomielin huolin....
    Minuun saan yhteyden repo.pirjo (at) gmail.com osoitteesta

    VastaaPoista
  2. Hei, ja kiitos kun vastasit nopeasti. Jätän kuitenkin ihanuudet nyt seuraavalle, kun en heti keksi käyttöä ja pelkään olevani vain hamsteri, jos jään odottamaan myöhemmin tulevaa ideaa!

    VastaaPoista

Jättäessäsi kommentin olet tietoinen, että antamasi tiedot jäävät blogin kommentteihin, ellei minulla ole syystä tai toisesta syytä poistaa kommenttia. Sinulla on oikeus pyytää kommenttisi poistoa jos et itse voi sitä tehdä. Tällöin sinun tulee antaa yksilöity tieto poistettavaksi pyydetystä kommentista. Tämän blogin pitäjä ei pidä sähköpostilistoja eikä keräile tietoja ihmisten yksityiselämästä. Pyydettyjä sähköpostiosoitteita käytetään vain niihin tarkoituksiin, joita varten niitä on pyydetty.