tiistai 31. joulukuuta 2013

Kansallispuku DECO valmiina!

Kansallispuku DECO on nyt kuvattu ja voitte katsella tekijöiden sivuja tässä. Kannet ovat kaikkien decoilijoiden yhteistyötä. Tämä DECO lähtee lähipäivinä Tarja O:lle. Mukavaa, luovaa Vuotta 2014 teille kaikille ja kiitokset, kun olitte mukana.

maanantai 9. joulukuuta 2013

Tulisitko decoilemaan? ARVONTA SUORITETTU

Tämä DECO on nyt arvottu. Arvonta suoritettiin siten, että nimet kirjoitettiin lapuille ja sekoitettiin astiassa, josta onnetar nosti yhden lipukkeen. Onnettarena  toimi veljentytär ja voittaja on TA DA DAM! Tarja O. Onneksi olkoon. Postitan DECO:n sinulle, kunhan olen kuvannut tehdyt sivut muistoksi.

Hei! Nyt olisi tarjolla tällainen deco suomalais-traditionaalisin teemoin - Sä kasvoit neito kaunoinen!
Tässä decossa on kahdeksan kansallispukuista naisen kuvaa ja taustapuoli on tyhjä, eli tarkoituksena olisi paitsi täydentää noita kansallispukusivuja täyttää tyhjä tila teemanmukaisesti. 

Tähän decoon voi käyttää nauhoja, pitsejä, kuvia, tarroja, runoja ja tekstejä. Jos siis DECOT kiinnostavat ilmoittaudu mukaan taiteilemaan oma sivusi tähän decoon. Kun DECO on valmis ja palautunut minulle, kuvaan sivut itselleni muistoksi ja DECO arvotaan osallistujien kesken.


Kukin decoilija täyttää paitsi oman sivunsa, myös lisää oman kädenjälkensä kansiin.

1. Hauho
2. Keuruu                            Jipe
3. Koillismaa                     Tarja O.                 
4. Lapua                             Maca
5. Oulu                                Raija-Annikki
6. Pyhärannan seutu             Ulriikka
7. Somero                           Kotilaiska
8. Viljakkala